Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezetten 2023.12.29 18:00 óra - 2024.01.01 23:59 óra között éves rendszer karbantartást végzünk.
A karbantartás ideje alatt a bankkártyás vásárlások és tranzakciók elérhetőek lesznek, azonban esetenként kiesést tapasztalhat a következő szolgáltatásainkban: egyenleg lekérdezés, egyenlegével kapcsolatos SMS információ, átutalás.

A karbantartás teljes ideje alatt az fk.hu (netbank) oldalon az elérhető egyenleg nem kerül frissítésre, a 2023.12.29-i állapotot jeleníti meg.
A fenti időszakban keletkezett kártyás tranzakciók 2024.01.02 -át követően kerülnek lekönyvelésre és feldolgozásra.

A karbantartás idejére szíves megértését és türelmét kérjük!

A Fizetési Kapu (netbank) belépéséhez kérjük adja meg  Fizetési Kapu azonosítóját  és   Bejelentkezési jelszavát, majd kattintson a  Bejelentkezés gombra.
Az Ön biztonsága érdekében a rendszerünkben rögzített telefonszámra egy SMS-t küldünk, mely egy egyszer használatos belépési kódot tartalmaz. A kód beírását követően személyes netbank fiókja egyszerűen használható pénzügyei intézéséhez.

Ügyfeleink védelme számunkra a legfontosabb! Az adathalászat, azaz az adataink megszerzését célzó támadás napjaink egyik legnagyobb online fenyegetése. Felhívjuk figyelmét, hogy az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. semmilyen esetben és kommunikációs csatornán (e-mail, SMS, telefon, postai levél)  nem kéri ügyfeleitől a bankkártyára vonatkozó adatokat, különös tekintettel az ehhez kapcsolódó jelszót, PIN kódot, belépési azonosítót!  

Kérjük, fokozottan ügyeljen banki és személyes adataira és azokat semmilyen esetben se adja ki!

Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.


Elfelejtett jelszavam

Súgó

Magyar nyelvEnglish LanguageDeutsche Sprache