Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfelünk!  

Tájékoztatjuk, hogy központi, informatikai rendszerekhez kapcsolódó domainfrissítés miatt azon ügyfeleink, akik a Telekom internetszolgáltatását használják, jelenleg fennakadást tapasztalhatnak a Fizetési Kapu (netbank) elérésben. Külső szolgáltató partnerünk jelenleg is dolgozik a műszaki ok elhárításán.  

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését és türelmét kérjük!
O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.
Tisztelt Ügyfelünk!  

A Fizetési Kapu (netbank) belépéséhez kérjük adja meg  Fizetési Kapu azonosítóját  és  Bejelentkezési jelszavát, majd kattintson a  Bejelentkezés gombra.
Az Ön biztonsága érdekében a rendszerünkben rögzített telefonszámra egy SMS-t küldünk, mely egy egyszer használatos belépési kódot tartalmaz. A kód beírását követően személyes netbank fiókja egyszerűen használható pénzügyei intézéséhez.

Ügyfeleink védelme számunkra a legfontosabb! Az adathalászat, azaz az adataink megszerzését célzó támadás napjaink egyik legnagyobb online fenyegetése. Felhívjuk figyelmét, hogy az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. semmilyen esetben és kommunikációs csatornán (e-mail, SMS, telefon, postai levél)  nem kéri ügyfeleitől a bankkártyára vonatkozó adatokat, különös tekintettel az ehhez kapcsolódó jelszót, PIN kódot, belépési azonosítót!  

Kérjük, fokozottan ügyeljen banki és személyes adataira és azokat semmilyen esetben se adja ki!

Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.

Elfelejtett jelszavam

Súgó

Magyar nyelvEnglish LanguageDeutsche Sprache